Poštovane koleginice i kolege,

pozivamo vas na 3. Kongresa ortopeda i traumatologa u BiH sa međunarodnim učešćem koji će se održati na Jahorini od 12 – 14. maja 2022. godine. Nakon dva uspješna kongresa organizujemo i ovaj – prvi regionalni post-covid ortopedski kongres. Nažalost, pandemija nam je smanjila direktnu komunikaciju i promijenila način života. Vjerujemo da će želja za sticanjem novih znanja i druženjem sa kolegama i starim prijateljima iz čitave regije doprinijeti velikom odzivu na Kongres. Osim klasičnih oralnih i poster prezentacija, organizovaćemo okrugle stolove i sesije sa odabirom najkorisnijih tema. Obzirom da je u toku smjena generacija ortopeda, odlučili smo da ukažemo poštovanje našim učiteljima koji će u svojim prezentacijama dati poruke i savjete mladim generacijama. Također, mladi ortopedi i traumatolozi će dobiti priliku da iskažu svoje viđenje struke i njenog razvoja. Kao i na prethodnim kongresima sa nama će biti i naši prvi saradnici – kolege anesteziolozi i fizijatri, te instrumentarke i ortopedske sestre, a naši sponzori će organizovati radionice sa prikazom novih (i klasičnih) ortopedsko-traumatoloških tehnika. Nadamo se da ćemo uz vaše učešće i vjernost naših sponzora u predivnim prostorima hotela Termag i Vučko na našoj olimpijskoj ljepotici Jahorini imati kongres za pamćenje. Druženja će potvrditi stara i stvoriti nova prijateljstva, kao i mostove saradnje među ortopedima svih generacija iz cijele regije. Dobro došli na III Kongres ortopeda i traumatologa u BiH sa međunarodnim  učešćem.

Predsjednik III Kongresa ortopeda i traumatologa u BiH

Prof. dr Slavko Manojlović

Predsjednik Organizacionog odbora

Prof. dr Mirza Bišćević

Predsjednik Naučnog odbora

Prof. dr Zdenko Ostojić

PAKETI / Smještaj i registracija:

  • molimo Vas da posaljete na mail  hoteli@promotours.ba  zahtjev za kongresne pakete i agencija ce shodno slobodnim smjestajnim kapacitetima odgovarati  u roku 3 radna dana.

Hotel Termag RASPRODAN!

VAŽNA NAPOMENA: Hotel Termag je kongresni hotel, te se sav sadržaj u tom hotelu odvija:

  • registracija na registracijskom desku Promo Toursa
  • prisustvo svim naučnim sesijama
  • kafe pauze
  • 12.05.2022 koktel otvaranje, pansionska večera u restoranu Hotela Termag
  • 13.05.2022 pansionski ručak, Gala večera u Hotelu Termag

Hotel Vučko RASPRODAN!

KONGRESNI PAKET UKLJUČUJE: kotizacije; 2 noćenja sa doručkom, boravišnom taksom i osiguranjem u jednokrevetnoj/dvokrevetnoj sobi u Hotelu Vučko (učesnici samo spavaju u hotelu Vučko, ostatak sadržaja je u hotelu Termag); u Hotelu Termag: prisustvovanje svim naučnim sesijama i poster-prezentaciji kao i kongresni materijal, osvježenje tokom kafe pauza prema programu, svečano koktel otvaranje 12/05, večeru na dane 12/05, ručak na dan 13/05, gala večeru 13/05, u paket je uključeno 17% PDV-a.

Hotel Rajska Dolina RASPRODAN!

KONGRESNI PAKET UKLJUČUJE: kotizacije; 2 noćenja sa doručkom, boravišnom taksom i osiguranjem u jednokrevetnoj/dvokrevetnoj sobi u hotelu Rajska Dolina (učesnici samo spavaju u hotelu Rajska Dolina, ostatak sadržaja je u hotelu Termag); u Hotelu Termag: prisustvovanje svim naučnim sesijama i poster-prezentaciji kao i kongresni materijal, osvježenje tokom kafe pauza prema programu, svečano koktel otvaranje 12/05, večeru na dane 12/05, ručak na dan 13/05, gala večeru 13/05, u paket je uključeno 17% PDV-a.


KOTIZACIJA

KOTIZACIJA UKLJUČUJE:

Prisustvo svim naučnim sesijama na dan dnevne kotizacije, prisustvo poster sali i prezentacijama na dan dnevne kotizacije, kongresni materijal, osvježenje tokom kafe-pauza prema programu na dan dnevne kotizacije, pansionski obrok po programu (12/05 koktel otvorenje, kafe pauze, pansionska večera; 13/05 kafe pauze, pansionski ručak; 14/05 kafe pauze), potvrdu o učešći na Kongresu, 17% PDV-a.

DOPLATE

Plaćanje i generalni uslovi/uvjeti

Sve cijene su navedene u konvertibilnim markama (KM), te uključuju 17% PDV-a.  Plaćanje u valuti EURO je moguće. Uplata treba biti zaprimljena u punom iznosu, bez ikakvih bankovnih troškova. U protivnom eventualna razlika biće naplaćena  direktno od učesnika na registracijskom desku (isključivo u gotovini). Nakon primitka predračuna, uplata mora biti izvršena u roku 2 dana. Prijava/hotelski voucher će biti potvrđena putem e–maila po zaprimljenoj uplati te poslata na validnu adresu. Nepotpuna adresa neće biti prihvaćena te će rezultirati otkazivanjem prijave. Svako otkazivanje i/ili modifikacija prijave moraju biti dostavljeni u pisanoj formi prema pravilima u nastavku: Otkazivanje:

  • Do 15.04.2022: refundacija umanjena za 10% administrativnih troškova;

Dodatne informacije: Nedolazak na Kongres rezultira naplatom u punom iznosu Eventualne refundacije biće obrađene po završetku Kongresa Kreditna kartica (MasterCard, Visa, American Express) Klik za download autorizacijskog pisma za kreditnu karticu Bankovno Promo Tours d.o.o. bankovni detalji:

  • KM: 161-00000-113-000-26
  • EUR: 502015000-34018
  • Banka: Raiffeisen Bank d.d.
  • Adresa Banke: Zmaja od Bosne bb, Sarajevo, BiH
  • Swift kod: RZBABA2S
  • IBAN kod: BA391611000001225847
  • Agencija: Promo Tours d.o.o.
  • Adresa Agencije: Kemala Kapetanovića bb, Sarajevo

Potvrda o učešću: Po završetku Kongresa će biti data svakom učesniku sa plaćenom kotizacijom. Zbog velikog interesovanja online registracija više nije dostupna, te se svi zainteresovani moraju javiti direktno Promo Tours agenciji na mail hoteli@promotours.ba

OBAVIJEST SPONZORIMA:

ZA GRUPE MOŽETE KONTAKTIRATI DIREKTNO PROMO TOURS

E-MAIL: hoteli@promotours.ba ; mice@promotours.ba

T: +387 33 655 346; +387 33 715 691

M: +387 61 184 674; +387 62 521 518