Zašto

ORGANIZOVATI M.I.C.E. U BOSNI I HERCEGOVINI?

Kongresni turizam u Bosni I Hercegovini priznat je kao izuzetno važan dio mozaika raznolike turističke ponude koja se mijenja i unapređuje svakodnevno.

Bosna i Hercegovina je idealna kombinacija Orijenta i Zapadne culture, te sredozemne i kontinentalne klime na izuzetnoj geografskoj poziciji. Nalazi se na Balkanskom poluotoku I idealno je mjesto za organizaciju kongresa, konferencija, seminara, javnih okupljanja, te insentiva na internacionalnom nivou.

Seminari i okupljanja mogu se organizovati na nekom od 5 velikih skijaških centara na planinama Bosne i Hercegovine, koje se nalaze u središnjem i južnom dijelu zemlje.

Pored centara, sastanci se mogu organizovati i u hotelima u blizini prekrasnih Rijeka: Una, Bosna, Pliva, i Neretva. Ovdje vas ljepota prirode i ambijent pozivaju da se opustite nakon napornog dana u konferencijskoj sali. Ono što je specifično za ove hotele jeste da su značajno izolirani, ali i u blizini obližnjih gradova poznatih po kulturi i zabavi.

U Sarajevo, glavni grad Bosne i Hercegovine, može se doći avionom, autobusom ili vozom iz bilo koje veće evropske destinacije. Aerodrome je samo 30 minuta udaljen od centra grada, a nudi mogućnost direktnih letova za mnoge evropske glavne gradove kao i indirektne letove za bilo koje druge destinacije.

Mnoge lokalne i internacionalne autobuske linije polaze iz centra grada. Red vožnje željezničkog prevoza manje je obiman, iako nudi nekoliko putovanja u udobnim vozovima po veoma skromnim cijenama.

Kao iskusna DMC (Destination Management Company), Promo Tours nudi vam podršku I usluge u Bosni i Hercegovini kao i ostatku regije (Hrvatska, Srbija, Slovenija, Crna Gora). Naše karakteristike uključuju pouzdanost, profesionalizam te snažnu kupovnu moć.